Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Serdar Yazıcı, engelli vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmleri için hastane bünyesinde engelli odaları kuracaklarını söyledi.
2013 yılı içerisinde hastane bünyesinde 20 engelli odasının kurulmasının planladığını açıklayan Yazıcı, ayrıca engelli vatandaşların hastane bünyesindeki polikilinik hzimetlerinden daha iyi faydanabilmesi için bazı düzenlemelere gittiklerini dile getirdi.
Yeni cezaeviyle birlikte Bandırma Cezaevinde kalacak olan tutuklu ve hükümlü sayısının 3 bin 500’e çıkacağını anımsatan Yazıcı, “Bandırma Devlet Hastanesi yönetimi olarak cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için 8 odalı servisi hizmete sokacağız”dedi. Hedeflerinin hastane bünyesindeki hizmet kalitesini arttırmak olduğunun altını çizen Yazıcı, hizmet çıtasını arttırmak için gece gündüz çalıştıklarını sözlerine ekledi.